Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

XXI. Vármeeting fesztivál Sárváron

XXI. Vármeeting fesztivál Sárváron

Augusztus 5-6-án huszonegyedik alkalommal került megrendezésre Sárváron a Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál és I.Kamionos Találkozó.

A két napos fesztivált színes zenei  programok színesítették, kiegészülve drift & streetfighter bemutatóval, valamint kamionos gyorsulási versennyel,  off road (Nyugat Off-Road Egyesület) és drift bemutatókkal.

Rég nem látott tömeg és fantasztikus hangulat fogadta a Vármeeting Sárvár első estéjén a fesztivál résztvevőit a Nádasdy-vár udvarán. Az este a Rómeó Vérzik koncertjével rajtolt, majd az Ossian csapott a húrok közé.

Majd következett a  Tankcsapda. És az első estét a Nemcsak Berry csapata zárta. A második napon este színpadra lépett a Lord, a Kowalsky meg a Vega, majd a Road zárta a fesztivált.

A koncertekről képet ITT talál!

A Vármeeting Sárvár Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál leglátványosabb része a motoros felvonulás évről évre.  Idén a Nemzetközi Kamionos Fesztivál Sárvár résztvevőivel kiegészülve, 

mintegy ezer motor és hetven kamion vett részt a felvonuláson.

Sárvár Város Polgárőr Egyesülete a felvonulás biztosításában négy fővel vett részt, segítve a szervezők és a rendőrség munkáját is.

Fotó: Sárvár VPE

Infó: Sárvár Lendületben