Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

30 éves a Köcski Polgárőr Egyesület

30 éves a Köcski Polgárőr Egyesület

Harminc éve az elsők között alakult meg a Köcski Polgárőr Egyesület. 

Ez alkalomból 2021.07.31-én ünnepi közgyűlésre hívta az egyesület tagjait. Többek között jelen volt Perendi Zoltán VMPSZ elnökhelyettes és Kiss Viktória VMPSZ irodavezetője is. Bogdán István elnöki beszéde után Perendi Zoltán a Vas Megyei Polgárőr Szövetség szakmai elnökhelyettese köszöntötte a jelenlévőket. Elmondta, hogy nagy szükség volt a kezdetekben olyan egyesületekre mint a köcski. Hatalmas szerepük volt abban, hogy az Országos Polgárőr Szövetség megalakulhasson. A kezdetekben önerőből minimális szakmai támogatottsággal indult  egyesületek mára szakmailag kimagasló és technikailag is folyamatosan fejlődő egyesületekké váltak. A rendőrség elsődleges stratégiai partnerei nem csak bűnmegelőző tevékenységükkel, hanem karitatív tevékenységükkel is egyre nagyobb részt vállalnak az állampolgárok biztonságérzete és segítsége érdekében.

A beszédek és köszöntések után elismerték a 30 éve szolgálatot teljesítő, ma is aktív polgárőröket.

Az ünnepséggel párhuzamosan  a VMPSZ Kommunikációs Csoport tagjai  a polgárőrség népszerűsítése mellett vártak kicsiket és nagyokat különböző fejtörőkkel és kisebb meglepetésekkel. A rendezvényen az érdeklődők megnézhették 

 az AirSoft bemutatóját a Claudius Polgárőr Egyesület közreműködésével. Ezenkívül a helyi Varázsdoboz Egyesület játékos feladatokra invitálta a gyerekeket.

A nap élőzenés mulatsággal fejeződött be.