Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Szebb környezetért szemétgyűjtési akció Rábapatyon

Szebb környezetért szemétgyűjtési akció Rábapatyon

2022.október 7-én tartották meg a Rábapatyi Polgárőr Egyesület által kezdeményezett "Szebb környezetért" szemétgyűjtési akciót.
Sárvár Város Polgárőr Egyesülete mellett idén kisiskolások is csatlakoztak az akcióhoz.  A Rábapatyi Arany János Általános Iskola tizenhét diákja kísérővel együtt vett részt az önkéntes szemétgyűjtésen,  ahol Rábapaty és Sárvár közötti külterület egy része került megtisztításra.

A mai napon a polgárőrök kiegészülve a diákokkal ismételten meg tudtak tisztítani egy területet. Szeretném megköszönni az általános iskola tanulóinak is, hogy a mai napon összefogva tehettünk a környezetünk védelméért! Valamint köszönetemet fejezem ki Gergely Teodórának is, aki segített a szervezésben  - mondta Burka Norbert a polgárőr egyesület elnöke.
A szemétgyűjtési akcióban a Hírlevél Plusz / hplusz.hu csapata is képviseltette magát, akik tevékenyen vették ki részüket a gyűjtésben, továbbá Burka Norbert és Varga Miklós Sárvári járási koordinátorok is. A Hírlevél Plusz kiemelten foglalkozik civilekkel, önkéntességgel is.

Jövőre találkozunk! Közösen a környezetvédelemért!