Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Megyei szövetség hírei

Légy Te is csapattag!

Légy Te is csapattag!

2017-ben, az országban egyedülálló kezdeményezés indult el Vas megyében. Egy olyan csoport alakult, melynek elsődleges feladata a megyében szolgálatot teljesítő polgárőrök tevékenységének bemutatása. 

2018-ban a csoport felvételt hirdet! Az alábbi kérdőív kitöltésével jelentkezz te is és légy aktív tagja egy olyan csapatnak, akik együtt tesznek egy közös célért! A Polgárőr tevékenység népszerűsítéséért, fontosságának bemutatásáért.

Nem leszel egyedül! A csoport idén több találkozót tart majd, melyeken meghívott vendégek segítik a folyamatos fejlődést!  Fényképezés, videó készítés, eseményleírás. Mit? Miért? Hogyan? Ők elmondják.


Péntek Róbert a Vas Megyei Polgárőr Szövetség Sajtóreferense olyan jelentkezőket vár, akik kreatívak, fontosnak tartják a polgárőr tevékenységet, egyesületük fontos számukra és hajlandók tenni azért, hogy több cikk és eseménybeszámoló jelenjen meg a sajtóban a polgárőrségről, a polgárőrökről.

A csoportban fontos az összetartás, hiszen együtt sokkal jobban lefedhetjük a megyét, így több beszámoló hír és esemény jelenhet meg a Vas megyei polgárőrökről és nem utolsó szempontból így a fejlődésben is segíthetjük egymást. Legyenek képriportok, videók, ismerjék meg az állampolgárok a polgárőröket, hiszen ők önként saját szabadidejükben tesznek a közbiztonság javításáért és a lakosság biztonságérzetét is nagyban növelik. (mondta el Péntek Róbert)

Csatlakozz egy lendületes csoporthoz!