Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Megyei szövetség hírei

Szomorú, de mégis szívmelengető adomány átadás Oszkóban

Szomorú, de mégis szívmelengető adomány átadás Oszkóban

Elhunyt az Oszkói Polgárőr egyesület elnöke Horváth József. Hátrahagyta négy gyermekét és szerető feleségét. A tragédia okán Oszkó Község polgármestere Birkás István gyűjtést szervezett, melybe bevonta a Vas Megyei Polgárőr Szövetséget is.

A polgárőrök a felhívásra aktivizálódtak és a családnak pár nap leforgása alatt gyűjtöttek tartós élelmiszereket, ruhákat, vegyiárut és a gyerekeknek játékokat. Mindezek mellett némi anyagi támogatást is sikerült borítékban átadni az özvegynek.

Birkás István polgármester nem csak most, de a jövőben is szeretné segíteni a családot. Biztosította őket, ha segítésre van szükségük jelezzék az önkormányzat felé és igyekeznek segíteni. „Nem gondolom, hogy egy apát egy családfőt lehetne pótolni, de igyekszünk segíteni, amiben tudunk.” Ezek után az önkormányzat által felajánlott csomagokat adtak át a családnak.  

Bedi Ákos VMPSZ elnöke a megye polgárőrei nevében részvétét nyilvánította és megköszönte azoknak a polgárőröknek a segítséget, akik bármilyen formában hozzájárultak a család megsegítéséhez. Könnyeivel küszködve adta át azokat a borítékokat, melyek a készpénz adományokat tartalmazták és ha nem is boldog, de Áldott szeretetben gazdag ünnepeket és sok erőt kívánt a családnak.

Az adományozók :

Sárvári Karitász Sárvár Jövőjéért Egyesület – Barbalics Andrea, Rampflné Bujtás Réka és családja, Tóth Marcell és családja, Fiderné Kondics Melinda és családja, Varga Miklós és családja, Rábapatyi Polgárőr Egyesület elnöke, Burka Norbert és családja, Desits Zoltàn - húsáru, Horvàth Zoltàn, Dani Boros Andrea, Gaàl Ferenc, Gaàl Cipriàn, Varga Ferenc, Juracsek Istvànné, Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület elnöke Bencsik Géza, Polgárőr Egyesület Táplánszentkereszt, Vörös Kálmán a Magyarszombatfai Polgárőr Egyesület elnöke, Horváthné Pados Krisztina és Timár-Molnár Viktória a VMPSZ Irodájának munkatársai