Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Rönöki polgárőrök az oviban

Rönöki polgárőrök az oviban

2021. június 16-án meglepetés vendégek érkeztek a rönöki Kerekerdő óvoda kis lakóihoz.

A Rönöki Polgárőr Egyesület szolgálati autója gurult be az óvoda udvarára három polgárőrrel a fedélzetén. Az egyesület tevékenységei között évek óta szerepel, hogy gyereknap alkalmából ellátogatnak a tagok a helyi ovisokhoz. A közös játszadozás mellé rendszeresen ajándékokkal is örömöt csalnak a kis lurkók arcára. Sajnos, a járványügyi helyzet miatt a gyereknapok elmaradtak és települési rendezvény sem adott alkalmat az ajándékok átadására. Ezért a mai napon meglepték a gyerkőcöket, akik örömmel fogadták őket.

A kis ovisokat tanulságokban bővelkedő mesék felolvasásával, találós kérdések megoldásával és játékos feladatokkal  kötötték le a polgárőrök.  A gyerekek lelkesen vettek részt minden programban. Sok derűtől, nevetéstől volt hangos az udvar. A játszáson kívül  - az ő szintjükön - beszélgettek arról is, hogy mit csinálnak a polgárőrök, miért jó polgárőrnek lenni. Most sem érkeztek üres kézzel, újfent gazdagították az ovi eszköztárát játékokkal, dekorációs segédeszközökkel.  

A közös délelőttön kicsik és nagyok, vendéglátók és vendégek egyaránt nagyon jól érezték magukat feltöltve egymást jó kedvvel, pozitív energiákkal.