Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Évértékelés és jubileumi ünnepség Csepregen

Évértékelés és jubileumi ünnepség Csepregen

2020.02.08-án tartotta Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület éves közgyűlését és egyben fennállásának 10. évfordulóját.

A közgyűlést László Attila nyugállományú alezredes, a  BEOSZ Nyugat-Dunántúli régiójának elnöke nyitotta meg. Alezredes úr  elmondta, hogy a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége idén február 27-én ünnepli 30. éves jubileumi évfordulóját a budapesti Stefánia Palotában, ahová az egyesület elnöke és egyben küldötte, Bencsik Géza is hivatalos. Beszéde végén pedig átadott Bencsik Géza elnöknek – az egyesület fennállásának 10. évfordulója alkalmából – egy  emlékérmet  és egy emléklapot, valamint 30 ezer forintot, ezzel támogatva a jubileumi ünnepséget.Eredményekben gazdag, sikeres  évet kívánt az egyesület munkájához.

A határozatképesség megállapítása után a közgyűlés elfogadta a meghívóban feltüntetett napirendi pontokat, majd Bencsik Géza elnök beszámolójában elmondta, hogy az elmúlt évben 2 egyesületi tag is kapott elismerést. Ezenkívül 2019-ben az egyesület lett Vas megyében  az Év polgárőr egyesülete, amit nagy megtiszteltetésnek tart. Sikeresen pályáztak egy  – a rendőrség által átadott – Opel gépjárműre is, ami nagy hasznára van az egyesület tagjainak .

Elnök úr ismertette az egyesület tagságának szolgálatban eltöltött idejét:

  • Rendőrséggel közös járőr szolgálat:   386  óra
  • Saját járőrszolgálat:                                      916  óra
  • Rendezvénybiztosítás:                                816 óra

A közgyűlés elfogadta az elnöki és a pénzügyi beszámolót.

Ezután  Ávár Imre őrnagy úr, a büki Rendőrőrs munkatársa köszöntötte az egybegyűlteket. Eredményesnek ítélte a 105 közös szolgálatot az egyesület tagjaival. Beszédében hangsúlyozta a  jó együttműködés fontosságát.

Rövid szünet után tisztújításra került sor. A közgyűlés egyhangúlag újra Bencsik Gézát választotta meg elnöknek. A  pénzügyi és elnökhelyettes Horváth Zsolt, általános helyettes pedig Radics István lett.

Az összejövetel végén elismerések átadására került sor. A rendezvény vacsorával zárult.