Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Már lehet regisztrálni a TeSzedd!-re

Már lehet regisztrálni a TeSzedd!-re

Már lehet regisztrálni a nyolcadik, egyben az eddigi leghosszabb TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióra.

A Fenntarthatósági Témahét ideje alatt, 2019. március 18-24-ig tartó önkéntes szemétszedési rendezvénysorozatra február 18-tól március 3-án éjfélig lehet jelentkezni a teszedd.hu honlapon.

Az egyhetes önkéntes akcióra a legalább 10 fős csoportok helyi koordinátorai jelentkezhetnek, illetve egyénileg az egyes találkozási pontokhoz is csatlakoznak az érdeklődők. A Fenntarthatósági Témahét az iskolás korosztály számára kedvező tanulási lehetőséget biztosít, erősíti a környezettudatos gondolkodásmódot. Ezt egészíti ki a TeSzedd!, ami gyakorlati lehetőséget nyújt a fiatalok számára is, akár egy kirándulással egybekötve.

Az önkéntes hulladékgyűjtéshez az Innovációs és Technológiai Minisztérium biztosítja az önkéntesek számára a szükséges kesztyűket és zsákokat. Az akció logisztikai partnere a Magyar Posta Zrt., a tárca a közreműködésükkel ingyenesen juttatja el az egyes találkozási pontok helyi koordinátoraihoz a gyűjtéshez biztosított eszközöket. A szemétszedést követően pedig az ITM gondoskodik a hulladék elszállításáról is.