Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Karitász munkáját segítették a sárvári polgárőrök

Karitász munkáját segítették a sárvári polgárőrök

A Sárvári Karitász és a sárvári polgárőrök között 2021-ben kezdődött meg az  együttműködés, amely az idei évben  tovább folytatódott.

2022. év elején a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász által kezdeményezett gyűjtési akcióhoz csatlakozva, Sárvár és környékén a legnagyobb adománygyűjtő akciót a Sárvári Karitász bonyolította le. Ebben segítségükre volt a Sárvár Város Polgárőr Egyesülete is, amellyel az ukrajnai háború áldozatait, és a Kárpátalján élő magyarokat segítették.

A karácsony közeledtével újabb akciót indított a karitász, a környéken élő rászorulók segítésére. Az adventi időszak előtt már megkezdődtek az egyeztetések, a polgárőrök most is segíteni kívánták a karitász munkáját.  Öt településen,  huszonöt segélycsomag célba juttatását vállalták, amelyet teljesítettek is.

"A közeljövőben szeretnénk szorosabbra fűzni a kapcsolatot. A jövő év elején közös együttműködési megállapodás tervezetét kívánjuk elkészíteni. Remélem, hogy  idén tudtunk és a jövőben is tudunk majd segíteni, közösen együtt dolgozni. Segíteni a rászorulókon és a segíteni kívánókat, hogy jó szándékú projektjeiket sikeresen tudják végrehajtani!" - mondta Varga Miklós a Sárvár Város Polgárőr Egyesület elnöke.