Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

MEGÚJULT A KÖRMENDI POLGÁRŐRÖK IRODÁJA

MEGÚJULT A KÖRMENDI POLGÁRŐRÖK IRODÁJA

Molnár Sándor neve összeforrt a Körmendi Polgárőr Egyesülettel. Sokat tett Körmend közbiztonságáért, de halálával egy 22 éven át tartó korszak zárult le. Az új elnök és az egyesület tagjai méltón viszik tovább az örökségét és emlékét.

2018.09.13-án került átadásra a Körmendi Polgárőr Egyesület régi-új iroda helysége, melyet közel kétmillió forintból újítottak fel. Többek között világítás- és villamoshálózat illetve nyílászáró felújítására, festésre, teljes bútorzat- és parkettacserére került sor. Az egyesület támogatók segítségét kérte, hisz önerőből nem tudtak volna ekkora volumenű munkát elvégezni. A város összefogásával sikerült a teljes iroda rendbetétele. A megújult helyiség többek között szolgálati egyeztetések, elnökségi ülések, oktatások helyszíne lesz. Nagy előnye, hogy a belváros közepén van, így a Fő téri rendezvényeken szolgálatot teljesítő polgárőrök be tudnak oda menni, melegedni, enni, és az sem utolsó szempont, hogy az ablakból rálátnak a térre.

Az irodában az egyesülettel kapcsolatos relikviák is helyet kaptak, tovább őrzik Molnár Sándor emlékét. Jelenleg harmincnyolc taggal működnek. Egyelőre nem terveznek állandó ügyeletet, de ha lesz rá igény, tartani fognak fogadóórákat is. Elkötelezettségük töretlen, méltók szeretnének maradni a hagyományokhoz.