Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Tisztújító közgyűlés Oszkóban

Tisztújító közgyűlés Oszkóban

2022. december 15-én tisztújító közgyűlésre várta tagjait és a meghívott vendégeket az Oszkói Polgárőr Egyesület.

A közgyűlést Burka Norbert a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja nyitotta meg, aki köszöntötte Birkás István Oszkó község polgármesterét, Varga Miklóst VMPSZ elnökségi tagot,  valamint a megjelent polgárőröket.

Birkás István polgármester nyitóbeszédében elmondta, szeretné köszönetét kifejezni a Vas Megyei Polgárőr Szövetségnek, akik segítettek abban, hogy ismét működő polgárőr egyesülete lehet a településnek. Továbbá üdvözölte a közgyűlésen megjelent tizenhat polgárőrt, akik önkéntesen, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vállalnak társadalmi tevékenységet a településen élők segítése érdekében. 

A napirendi pontok között szerepelt tagfelvétel, alapszabály-módosítás, valamint tisztújítás is. A közgyűlés egyhangú szavazással az egyesület új elnökének Barbalicsné Kántor Erzsébetet választotta. Szintén egyhangú szavazással került megválasztásra Véber Szabolcsné elnökhelyettes,  Morosits Dávid titkár. A Felügyelő Bizottság  elnöke  Balázs Attila lett, akit FB tagként Krizsánné Pataki Katalin és Balázs Zoltán segíti a munkában.

Barbalicsné Kántor Erzsébet elnök asszony megköszönte a bizalmat, és elmondta, hogy számít minden polgárőrtárs munkájára.
Birkás István polgármester gratulált az új elnöknek, elnökségnek, és az új tagoknak. Támogatásáról biztosította az egyesületet, jó munkát, és kellemes ünnepeket kívánt a megújult egyesületnek.

Zárásként Varga Miklós VMPSZ elnökségi tag is gratulált az egyesületnek,  jelképes ajándékként egy polgárőr mellényt adományozott elnök asszonynak.

A közgyűlés kötetlen beszélgetéssel zárult.