Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Újra alakult a Pósfa Község Polgárőr Egyesülete

Újra alakult a Pósfa Község Polgárőr Egyesülete

Ismét egy új polgárőr egyesülettel bővült a Vas Megyei Polgárőr Szövetség Sárvári Járása illetve  újra megalakult  Pósfa község Polgárőr Egyesülete.

Horváth András polgármester megkeresésére Pósfán járt Varga Miklós és Burka Norbert területi koordinátor. A polgármester tájékoztatást kapott a polgárőrség tevékenységéről, a polgárőr egyesületté válás
feltételeiről. Horváth András elmondta, hogy az 1990-es évek közepén már volt polgárőrség a településen. Az új egyesületet bűnmegelőzési céllal szeretnék újra alakítani.



Az előzetes megbeszélés során Varga Miklós koordinátor ismertette a szövetség munkáját, valamint kitért a polgárőri feladatok ellátására. Az előkészítő ülésen Burka Norbert koordinátor helyettes ismertette az alapszabályt és az alakulás feltételeit. A szervezők kijelölték az alakuló ülés idejét 2020. október 30. napjára.

Az alakuló közgyűlésen Horváth András polgármester köszöntötte az alapító tagokat. Üdvözölte a kezdeményezést és támogatásáról biztosította az egyesületet. Az újonnan megalakult polgárőr egyesület még biztonságosabbá teszi a községet, amely tovább növeli a lakosság biztonságérzetét. A tagság egyhangúlag Horváth Lajost választotta meg az egyesület elnökévé. Horváth Lajos megköszönte a bizalmat és hangsúlyozta, hogy a lakosság is bizalommal fordulhat felé.

A területi koordinátorok a Vas Megyei Polgárőr Szövetség nevében is köszöntötték az új egyesület tagjait, gratuláltak Horváth Lajos elnöknek és eredményes munkát kívántak.