Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Megyei szövetség hírei

Légy TE is csapattag

Légy TE is csapattag

A Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége (továbbiakban VMPSZ)  "Újítsuk meg a megye kommunikációt" címmel felvételt hirdet! 

A megyei szövetség 2016-ot a "Megújulás" éveként tartja számon. Új elnök, új elnökség vezeti immár valamivel több mint egy éve a VMPSZ-t. A megújulás része volt tavaly egy új sajtóreferens kinevezése is Péntek Róbert személyében. A kinevezése óta létrehozta a megújult, a mai elvárásoknak megfelelő megyei honlapot, illetve a közösségi hálón (facebook) is létrehozta a vasi polgárőrök oldalát. Technikai fejlesztésre is sor került egy több funkciós DJI OSMO Mobile került beszerzésre, valamint egy RODE márkájú mikrofon.

2017-ben új feladatok és célok kerültek előtérbe, mint az elnökség részéről, mint a sajtóreferens oldaláról. Egy új csapat megszervezése fogalmazódott meg, amely a Kommunikációs csoport elnevezést kapta. A cél olyan kollégák bevonása a munkába, akik szeretnek fotózni gyakran vesznek részt olyan eseményeken, amelyeken polgárőrök vesznek részt és némi írói véna is van bennük. A cél nem más, mint a megyében szolgáló polgárőrök munkáját minél szélesebb körben terjeszteni.

Egyszerű ez a dolog. Nem kell világot megváltó eseménynek történnie ahhoz, hogy megjelenjen az esemény, szolgálat vagy egy baráti összejövetel beszámolója a honlapon illetve honlapokon. Nem feltétlen híreket kell írni, hanem olyan eseményeket történéseket, amelyek bemutatják a Vas megyében szolgálatot teljesítő polgárőrök munkáját.

 (Mondta el Péntek Róbert VMPSZ Sajtóreferense)

Ha úgy érzed csatlakoznál egy lendületes csapathoz, szívesen írsz, fotózol, ráadásul szeretnéd ha a polgárőrség jó híre elterjedne a megyében, illetve az országban, akkor jelentkezz!

e-mail: hirek@vasipolgarorok.hu

Leveledben írd meg, mely egyesület tagja vagy, mi az amivel úgy érzed tudod segíteni a munkát, illetve telefonszámod!

Akik csatlakoznak nem kerülnek egyből a mély vízbe, hiszen az idei évben több oktatás, előadás is várható a kommunikáció terén. Többek között, Hladon Sándor a www.polgarorok.hu tulajdonosa és főszerkesztője tart egy előadást a "Miért fontos a kommunikáció" címmel. A megyei szövetség nem csak erkölcsileg támogatja a csapatot, hanem jelentős anyagi támogatást is biztosít a fejlesztéshez ötletekhez.