Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Sikeres adománygyűjtést rendezett a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület

Sikeres adománygyűjtést rendezett a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület

2018. január 23. -án 13:37 perckor kapták az egyesület tűzoltó tagjai, telefonjukra a riasztást, miszerint Tokorcs községben egy lakóház teljes terjedelmében ég, valószínűleg közvetlen életveszély nincs, a tűz a környező házakat, melléképületet veszélyeztet. 

A Celldömölki Önkormányzati Tűzoltósággal egy fő egyesületi tag vonult. Mint megtudtuk egy három gyermekes család lakott az épületben, akiknek mindenük a tűz martalékává vált.

A Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagjai értesültek a család szomorú helyzetéről rögtön az jutott eszükbe, hogy segíteniük kell. Ezért egy közösségi oldalon gyűjtést szerveztek.

Elsődlegesen tagjaink érkeztek adományaikkal, majd a világhálónak köszönhetően egyre többen kerestek fel minket, hogy segítenének. Jó volt látni, hogy nem csak a város, a környező települések lakói megmozdultak a felhívásunkra. Szinte az egész országból jöttek megkeresések, hogyan tudnának segíteni. – emlékezett vissza Hadászi Zsolt a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület elnöke.

Az összegyűjtött adományokat a tegnapi nap folyamán vittük el az önkormányzat épületébe. A falu vezetősége a rendezvény termet jelölte ki a rengeteg adomány gyűjtésére. Mikor megérkeztük az adományok bepakolása közben melegség öntötte el szívünket, ugyanis már rengeteg felajánlás volt tömött sorokba rendezve.  Csomagjainkat a polgármester asszony fogadta, aki elmondta, hogy a családot ideiglenesen egy közeli településen sikerült elhelyezni. Büszke vagyok az egyesület tagjaira, akik rögtön a hír hallatán a család segítségére siettek. – közölte honlapunkkal Hadászi Zsolt a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület elnöke.