Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
OPSZ

KERÉKPÁROKAT ADTAK ÁT A POLGÁRŐRÖKNEK

KERÉKPÁROKAT ADTAK ÁT A POLGÁRŐRÖKNEK

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és az Országos Polgárőr Szövetség 2019. május 10-én megújította a több éve tartó sikeres együttműködési megállapodását. Az ünnepélyes aláírást követően a Polgárőrség 40 darab új kerékpárt vehetett át a Magyar Közúttól, hogy tevékenységüket hatékonyabban láthassák el.












Az ünnepélyes, közös átadásra az ORFK Készenléti Rendőrség budapesti, Kerepesi úti alakuló terén került sor dr. Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkárának, dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnökének, dr. Kuczik János rendőr dandártábornoknak, a Készenléti Rendőrség parancsnokának, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettesnek és Szilvai József Attila, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának részvételével.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és az Országos Polgárőr Szövetség között több éves partnerségi együttműködés van érvényben, melynek során a két szervezet folyamatosan segíti egymás munkáját. Az együttműködési megállapodást dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke és Szilvai József Attila, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatója 2019. május 10-én, pénteken újította meg. Az esemény kapcsán a közútkezelő társaság, folytatva tavalyi programját, amelynek során már 31 kerékpárt biztosított a polgárőrök számára, újabb 40 darab járművet adott át a szövetségnek.

Vas megyében a Sárvár Város Polgárőr Egyesület tagjai vehettek át két kerékpárt! Aktív szolgálatot kívánunk!

Fotó: Varga Miklós és Sebestyén Jenő Forrás: opsz.hu