Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Elismerés a a polgári védelem nemzetközi világnapja alkalmából

Elismerés a a polgári védelem nemzetközi világnapja alkalmából

A polgári védelem nemzetközi világnapjának tiszteletére koszorúzást és ünnepséget tartottak március elsején a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon és a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. A BM OKF rendezvényébe a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok online kapcsolat segítségével kapcsolódtak be.

Az országos ünnepség első momentumaként dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató hatósági és megbízott gazdasági helyettese társaságában, utánuk dr. Tóth Ferenc tűzoltó dandártábornok, országos polgári védelmi főfelügyelő, valamint a tervezési és védelmi igazgatási, illetve a veszélyhelyzet-kezelési főosztály vezetője, végül dr. Endrődi István ny. tűzoltó ezredes, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség országos elnöke megkoszorúzta a légoltalom és a polgári védelem hősi halottainak a főigazgatóság aulájában található emlékhelyét.

Mindezek után Tóth Ferenc országos polgári védelmi főfelügyelő ünnepi köszöntőt mondott, amelyet követően a főigazgatóságon és az igazgatóságokon többen elismerést vettek át, amelyet a virtuális ünnepség többi résztvevője online kapcsolaton keresztül követett figyelemmel. 

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon Dr. Bognár Balázs tű. dandártábornok, igazgató, Kovács András, a Vas Megyei Szent Flórián Tűzoltó és Polgári védelmi Szövetség elnöke, továbbá Seper András tű. ezredes, igazgatóhelyettes és Horváth Zoltán tű. alezredes, gazdasági igazgatóhelyettes megkoszorúzta a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság épületében lévő Polgári Védelmi Emlékfalat. 

Dr. Bognár Balázs tű. dandártábornok, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a polgári védelem világnapja alkalmából a lakosság védelme és a katasztrófavédelem érdekében hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréséül Szent Flórián emlékplakettet adományozott Bedi Ákosnak, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség Elnökének. 

Forrás: vas.katasztrofavedelem.hu