Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Civil támogatást kaptak a sárvári polgárőrök

Civil támogatást kaptak a sárvári polgárőrök

Sárvár Város Polgárőr Egyesülete az idei évben ismét civil támogatásban részesült.


A Vocelka Invest Kft, Vocelka Zoltán ügyvezető adománygyűjtést kezdeményezett a helyi polgárőr egyesület számára. A támogatás kiemelt célja a polgárőr szolgálatellátás-hatékonyság növelésének segítése, valamint újabb, modernebb polgárőr eszközvásárlás.


A támogatás tételei : 1db ledes közepes méretű mágnestalpas fényhíd, 1db ledes villogó szett,  amely hat narancssárga mágnestalpas LED lámpát tartalmaz, valamint téli ruházat ( kabát, polárpulóver ).


Polgárőreink a közért dolgoznak saját szabadidejük terhére, anyagi ellenszolgáltatás nélkül, önzetlenül. A munkájukra mindig lehet számítani. Köszönöm!  - mondta Vocelka Zoltán


Az ismeretség, barátság már több mint húsz évre nyúlik vissza. Talán ennek is, de legfőképpen az elvégzett munkának köszönhető az,  hogy már több éve folyamatasan támogatja egyesületünket.
Az új felszerelések egy része az egyesületi polgárőr gépjármű technikai eszköztárát bővítik.  Szeretném ismét megköszönni Vocelka Zoltán úr, valamint az anonim támogatók segítségét! - mondta Varga Miklós elnök.