Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Segíts, hogy emlékezhessünk sikereinkre!

Segíts, hogy emlékezhessünk sikereinkre!

Tisztelt polgárőrök!

Az Országos Polgárőr Szövetség idén ünnepeli 30 éves fennállását. Az ország polgárőrei büszkék lehetnek az évtizedek alatt elért eredményekre, a bűnmegelőzés, életmentés, környezetvédelem, ifjúságvédelem, idősek védelme, rendezvények biztosításában nyújtott kimagasló munkára.

Az Országos Polgárőr Szövetség, valamint a Vas Megyei Polgárőr Szövetség e kerek évfordulóra készülve szeretne egy összefoglaló anyagot készíteni az elmúlt évekről, melyhez az Önök segítségét kéri. Ha rendelkezik 1991-2016-ig készült fotókkal, esetleg videó anyagokkal kérjük küldje el legkésőbb 2021. március 31-ig az oroksegunk@vasipolgarorok.hu email címre, vagy postai úton a Megyei Polgárőr Szövetség címére (9700 Szombathely, Berzsenyi tér 1.). Személyesen a Megyei Polgárőr Szövetség irodájában is leadható. Főleg a kezdetekről várunk tartalmakat, mivel erről az időszakról kevés kép és dokumentáció található.

A Vas Megyei Polgárőr Szövetség Kommunikációs Csoportja egy rövidfilmet szeretne készíteni az elmúlt harminc év sikereiről, főbb történéseiről Vas megyében. Amennyiben tud egy jó történetet, érdekességet, mely Ön szerint illene a filmbe, esetleg az archívumba, kérjük pár mondatban írja meg nekünk a fenti címre és keresni fogjuk.

Segítsen, hogy emlékezhessünk sikereinkre!

Tisztelettel:

sk. Péntek Róbert – VMPSZ Sajtóreferens