Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

BALESETNÉL SEGÍTETTEK A POLGÁRŐRÖK

BALESETNÉL SEGÍTETTEK A POLGÁRŐRÖK

Szarvasgázolás után nem sokkal Renault borult árokba a 86-os úton. A mentők két embert szállítottak kórházba. Teljes útlezárás mellett zajlott a helyszínelés és a műszaki mentés. A szarvastehén elsétált a helyszínről.

Szombathely felé tartott egy személyautó a 86-os főúton, amikor Egyházasrádóc után elütött egy szarvastehenet. A baleset miatt megállt több jármű is. A nemsokkal később érkező Renault vezetője azonban ezt későn észlelte. A sofőr valószínűleg el akarta kerülni a ráfutásos balesetet, ezért jobbra rántotta a kormányt. A Renault letért az útról és az árokban felborult. Az autóban utazó két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. Írja a 112 Press a honlapján.

Az esethez riasztott tűzoltók a kiérkezéskor még látták az út szélén ácsorgó, előzőleg elgázolt szarvastehenet, ami  ezután elballagott az út mellől. Azt nem tudni, mennyire sérült meg az ütközéskor.  A helyszínelés és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlott. A forgalmat rendőrök és polgárőrök irányították.
A rendőrséggel közösen a Kisunyomi Polgárőrség tagjai a 86-os számú főutat lezárták, a forgalmat pedig Sorokpolány irányába terelték.