Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Tisztújító közgyűlést tartottak a csényei polgárőrök

Tisztújító közgyűlést tartottak a csényei polgárőrök

2023. december 9-én tartotta tisztújító közgyűlését Csénye Község Polgárőr Egyesület. A közgyűlést megelőzően az elnökség lemondott, így a vezető tisztségviselők megválasztásának akadálya nem volt. Az eseményen részt vett Králl Csaba Csénye polgármestere és Burka Norbert a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja is.

Szórádi Jenő egyesületi tag köszöntötte a közgyűlésen megjelent tagokat és megköszönte a lemondott elnökség munkáját. A jelölő bizottság elnöknek Szórádi Jenő tagot javasolta, akit a közgyűlés egyhangúlag elfogadott éd ,eg szavazott. Elnökhelyettesnek Takács Lajos Zsolt személyére tett javaslatot a jelölő bizottság, amit a közgyűlés egyhangúlag megszavazott. Titkár személyét illetően Málik Ferencre érkezett javaslat, amit a közgyűlés egyhangúlag elfogadott.

Szórádi Jenő megválasztott egyesületi elnök megköszönte a bizalmat és elmondta, hogy további pályázatok benyújtását tervezik, valamint új tagok toborzása is szerepel terveik közt. Növelni szeretné a közterületi járőrszolgálati óraszámokat és tervbe van a környező településekkel kötendő együttműködési megállapodás is.

Burka Norbert gratulált a megválasztott elnökségnek és javasolta a közgyűlésnek, hogy a tagok vegyenek részt minél többen a VAs Megyei Polgárőr Szövetség által tartandó képzésekben, oktatásokon. Megköszönte az éves munkát és a közös szolgálatokat a sárvári járásban.

Králl Csaba polgármestere megköszönte az éves munkáját az egyesületnek és hangsúlyozta, hogy nagy szükség van a községben a polgárőrök önkéntes munkájára. Továbbra is támogatásáról biztosította az egyesületet és munkájukhoz jó egészséget kívánt.

A közgyűlés kötetlen beszélgetéssel, forró teával üdítővel zárult.