Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Mikulás ünnepség Sárváron

Mikulás ünnepség Sárváron

2022.december 6-án immáron 16. alkalommal került megrendezésre Sárváron a városi Mikulás ünnepség. Az előző évektől eltérően, idén a Sárvár Aréna adott otthont a rendezvénynek, ahol több gyermekprogram várta kicsiket és nagyokat. 

A Sárvári Mikulás csapat rendezésében délután négy órakor kezdődő ünnepi rendezvényen felléptek a Koncz János Alapfokú Művészeti Iskola növendékei 
Paukovicsné Hegyi Gabriella vezényletével. A Crazy Legs Dance School táncosai Szabó Balázs vezetésével, valamint az ALMA együttes, akik ismét fergeteges koncertet adtak.
A koncert vége felé a Sárvári Lovaskocsi hintóján érkezett meg a nagyszakállú,  akit már nagyon várt a nagy számban megjelent gyermek és szülő, valamint a Rosszcsont manók, Rudolf és Kópé krampusz a színpadon.

A Sárvári Mikulás csapat felkérésére, Börczi Tímea és Mórocz Andrea vezetésével, idén újra a polgárőrök segítségét kérték az ünnepi rendezvény biztosításához. 
A helyszínen, valamint az aréna külső részein parkoltatási és biztosítási feladatok ellátásában vettek részt a sárvári és rábapatyi polgárőrök közösen.  A belső kommunikációt, információcserét nagyban segítették az EDR rádiók.

Sárvár Város Polgárőr Egyesülete részére talán a legjobban várt esemény a Mikulás ünnep, amelyre mindig nagy számban jelentkeznek szolgálatellátásra polgárőreik. A rendezvény új helyszínén az átlagosnál is több figyelmet fordítottak a biztonságra. Így emelték a létszámot, segítséget kértek a Rábapatyi Polgárőr Egyesülettől. 

Szeretném megköszönni ismét a rendezők felkérését, valamint a közös munkát Burka Norberttal - mondta Varga Miklós, a sárvári egyesület elnöke.