Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Csényei polgárőrök is csatlakoztak a szemétgyűjtési akcióhoz

Csényei polgárőrök is csatlakoztak a szemétgyűjtési akcióhoz

Csénye Község Polgárőr Egyesület is csatlakozott az "Egy zsák szemétgyűjtési akcióhoz", amelyben résztvettek a Csénye Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai is. A meghirdetett akcióban a település több utcáján, útmenti árkaiban, valamint a külterületeken eldobált  hulladékok összeszedését tűzti ki feladatként.

A résztvevők végigjárták a faluba bevezető utat az Újmajori elágazótól  a község templomáig. Megtisztították a templom, és az óvoda környékét, valamint a Csényét Porpáccal összekötő út kétoldalát a falu végétől a Csénye Fűztő elágazásig. A szemétgyűjtési akcióban mindössze 5 zsák szemetet sikerült összeszedni a résztvevőknek, ami jelentősen kevesebb az előző években összegyűjtött mennyiséghez képest.  Reméljük, hogy az elkövetkező években is csökkenő mennyiségű szemét marad a területeken - mondták a csényei polgárőrök.

Zárszóként megköszönték a közös akcióban való részvételt az önkéntes tűzoltóknak is. Csénye Község Polgárőr Egyesület járőrszolgálatai alatt is kiemelt figyelmet fordít az illegális szemétlerakók felkutatására. Aktív környezetvédő csapat.