Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Kopjafa avatás a halálra gázolt motoros emlékére

Kopjafa avatás a halálra gázolt motoros emlékére

Ma egy éve, hogy Hajdu György motorjával haza indult a munkahelyéről, de sajnos pár száz méter megtétele után egy erősen ittas állapotban lévő járművezető halálra gázolta.
Családtagjai, barátai és a motoros közösség jónéhány tagja két nap múlva megemlékezést tartott a baleset helyszínén, ami nagy létszámú rendőr és polgárőr biztosítás mellett zajlott.  (Az eseményről szóló cikkünk itt található: Motorosra emlékeztek Szentgotthárdon)

Ma délután újra megemlékezés színhelye volt a Szentgotthárd-Rábafüzes közti bekötőút. A tragédia helyszínének közelében egy kopjafát avattak a családtagok, ismerősök, motoros társak, ezzel is emléket állítva a baleset áldozatának. Csákánydoroszlón gyülekeztek a motorosok, de többen a rossz időjárás miatt autóval csatlakoztak, és rendőri, valamint polgárőri felvezetéssel vonultak a helyszínre, ahol szintén rendőrök és polgárőrök várták már őket. Ők segédkeztek abban, hogy a megemlékezés méltóképpen, zavartalanul zajlódon le.

Reméljük, ez a kopjafa nem csak az ő emlékét őrzi meg, de intő jelkép is lesz a közlekedésben
résztvevők számára, hogy igenis be kell tartani a szabályokat és odafigyelni egymásra. Legyenek autóval, motorkerékpárral, kerékpárral vagy csak gyalogosan. Hisz sohasem lesz sablonszöveg, akárhányszor hangoztatjuk, hogy “Mindenkit haza várnak“!

A biztosításban részvevő egyesületek:
– Polgárőr Egyesület Szentgotthárd
– Rönöki Polgárőr Egyesület
– Ivánci Polgárőr Egyesület
– Polgárőr Egyesület Felsőmarác
– Polgárőrség Kisunyom
– Csákánydoroszlói Polgárőr Egyesület
– Csörötneki polgárőr Egyesület