Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

ÉVES KÖZGYŰLÉSÉT TARTOTTA A KŐSZEGSZERDAHELYI ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ ÉS POLGÁRŐR EGYESÜLET

ÉVES KÖZGYŰLÉSÉT TARTOTTA A KŐSZEGSZERDAHELYI ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ ÉS POLGÁRŐR EGYESÜLET

2018. évet értékelő ünnepi közgyűlést tartott a Kőszegszerdahelyi Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület január 19-én.

A gyűlésen elsőként Mersich Miklós az egyesület elnöke képekkel és videókkal illusztrált beszámolót tartott az egyesület 2018. évi szakmai és társadalmi tevékenységéről, majd Fekete Dávid, titkár a 2018. évi pénzügyi megvalósulást mutatta be.

Bedi Ákos a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnöke megköszönte az egyesület egész évben végzett munkáját és elismerésben részesítette Nemes Bálint, Fekete Patrik és Németh Dániel polgárőröket.



A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot Lakatár Gábor tű. alezredes, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Göncz Szabolcs tű. alezredes, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka képviselte.

Lakatár Gábor tű. alezredes és Göncz Szabolcs tű. alezredes az egyesületnél végzett kiemelkedő tevékenységéért elismerésben részesítette Bognár Dávidot, Nemes Bálintot és Fekete Dávidot. Megköszönték az egyesület elmúlt évi eredményes munkáját és a megye tűzvédelmében betöltött szerepét, valamint gratuláltak az elismerésben részesülőknek.


Takács Péter, Kőszegszerdahely község polgármestere köszönetét fejezte ki a tűzoltók és polgárőrök lakosság biztonságérzetének megóvása érdekében végzett munkáját és jó egészséget kívánt a következő évekre.