Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Mikulás Sárváron

Mikulás Sárváron

Sárvár Város Polgárőr Egyesülete részére talán a legjobban várt esemény a Mikulás ünnep. Ismét láthatjuk a boldog gyermek arcokat, vidám szülőket. Sárvárra immáron 15.alkalommal érkezik a nagyszakállú. A december 4-én megrendezett ünnepség Sárvár Posta terén került megrendezésre idén is. A délután négy órai kezdéssel több gyermekprogram várta kicsiket és nagyokat.

A Rosszcsont manók, Rudolf és Kópé krampusz társaságában, majd felléptek a Koncz János Alapfokú Művészeti Iskola növendékei Paukovicsné Hegyi Gabriella vezényletével, majd a Crazy Leng táncosainak rövid műsora következett. A Mikulás lovashintón érkezett az ünnepségre nagy örömöt okozott a téren nagy számban megjelent gyermekeknek, szülőknek. Sor került a második adventi gyertya meggyújtására is, majd következett az Alma együttes koncertje.

A sárvári polgárőrök 5 fővel, és egy ifjú polgárőrrel biztosítási feladatokat láttak. Köszönjük, hogy idén is meghívást kaptunk az ünnepségre - mondta Varga Miklós, a polgárőr egyesület elnöke.