Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Sárvárfűrdő Félmaraton

Sárvárfűrdő Félmaraton

XX. alkalommal rendezték meg Sárváron a már hagyománnyá vált versenyt. A félmaraton 21km-es távot jelent melyet egyéniben és váltóban teljesíthettek a résztvevők, valamint két rövidebb távon is elindulhattak az 5 illetve 2km-ren, így mindenki megtalálhatta azt amit teljesíteni tud. Az esemény nyugodt, és zökkenőmentes lebonyolításában a Sárvári Polgárőr Egyesület vett részt.

A verseny főszervezője Görög Gyula elmondta: évente két alkalommal kerül megrendezésre a félmaraton tavasszal illetve ősszel és évről-évre mozgatja meg a várost. Köszönetét fejezte ki a polgárőröknek hisz ők azok, akikre az évek során mindig lehetett számítani, felkészülten és szakszerűen segítették a verseny lebonyolítását.

Főbb feladatuk a versenyzők haladási útvonalának biztosítása volt a kereszteződésekben illetve körforgalmakban. A polgárőrök örömmel segítenek mindig az ilyen jellegű eseményeken, hisz Sárvárért a város nyugalmáért dolgoznak.

Legközelebb 2016. április 23-24-én számitanak a szervezők a polgárőrök segitségére a 15. 6\12\24 órás Országos Magyar Bajnokság-on.

Forrása: Péntek Róbert