Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Közgyűlés Magyarszombatfán

Közgyűlés Magyarszombatfán

Április 29-én teljesen megtelt a magyarszombatfai közösségi színtér, amelynek oka a helyi polgárőr egyesület éves közgyűlése volt.
Az eseményen nem csak az egyesület aktív tagjai vettek részt szinte teljes létszámban, hanem az egyesület pártoló tagjai, támogatói és a meghívott vendégek is nagy többségben megtisztelték az eseményt. Itt voltak a szomszédos egyesületek elnökei, a rendőrségi szervek tagjai, az országhatáron túlról pedig az egyesület szlovén veterán rendőr barátai, a Magyar Nemzeti Önigazgatási Közösség elnöke és Pártosfalva községi elöljárója is. Az egyesület elnöksége nagy megtiszteltetésnek vette a VMPSZ irodavezetőjének jelenlétét is.
A napirend a szokásos pontok szerint zajlott. Az elnök a 2021-es évről szóló beszámolóját, számvetését követően ismertette az idei költségvetés tervét és az egyesület célkitűzéseit egyaránt. Köszönetét fejezte ki a tagság elkötelezett munkájáért, illetve az egyesület támogatásáért a különböző szervezetek, cégek, képviselőinek és magánszemélyeknek.

Az utolsó napirendi pont során az egyesület elnöksége 15 éves polgárőr szolgálatért járó emléklapokat, kitűzőket, elismerő okleveleket adott át több polgárőrnek. Köszönő oklevelet kapott a Nemzeti Önigazgatási Közösség elnöke a kiváló kapcsolatokért, illetve ajándéktárgyakat a szlovén veterán rendőrök a 15 éves baráti együttműködés apropóján. A hölgyeknek természetesen járt egy-egy szál virág is.
A közgyűlés hivatalos részét lezárva - mint mindig - a vacsora felszolgálása és annak jóízű elfogyasztása követte, szintén jóízű beszélgetések közepette. Elmondható, hogy a péntek esti polgárőr közgyűlés igazi közösségi élmény volt Magyarszombatfán.