Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Jótékonysági futóverseny Rábapatyon

Jótékonysági futóverseny Rábapatyon

A Rábapatyi Általános Iskola Szülői Szervezete jótékonysági futóversenyt hirdetett, amelynek egyik fő célja az iskolai gyermekprogramok támogatása volt. 

A 2023.09.16-án megtartott versenyen több korosztály képviseltette magát, amelyen részt vettek ovisok, általános iskolások, valamint felnőttek is. Idén az elmúlt évhez képes több versenyző állt rajthoz, és három kategóriában hirdettek ki győztest. A versenyt biztosítását sokadik éve a rábapatyi polgárőrök végzik, idén a sárvári polgárőrökkel kiegészülve. Az egy órás verseny balesetmentesen zajlott le.  A biztosítási és jelzőőri feladatokat ellátásában 9 fő vett   részt - mondta Burka Norbert a Rábapatyi Polgárőr Egyesület elnöke. A verseny díjkiosztója a Rábapatyi Arany János Általános Iskola udvarán került sor, ahol további színes programok várták a diákokat, szülőket, érdeklődőket. Az eseményen részt vett a Vas Megyei Polgárőr Szövetség Kommunikációs Csoportja is.

A Rábapatyi Polgárőr Egyesület jó kapcsolatot ápol az általános iskolával, és annak szülői szervezetével. A polgárőrök munkájára bármikor számíthatnak. A polgárőr egyesület következő eseménye, a "Szebb környezetért" szemétgyűjtési akció lesz, amely szeptember 23-án kerül megtartásra.