Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Megyei szövetség hírei

Vas Megyei Polgárőr Szövetség irodájában a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel

Vas Megyei Polgárőr Szövetség irodájában a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

A veszélyhelyzet során tett előírásoknak és ajánlásoknak függvényében a Vas Megyei Polgárőr Szövetség irodájában a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel. 

Kérjük, hogy a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében az egyesületet érintő ügyeiket kizárólag postai vagy elektronikus úton szíveskedjenek a Megyei Szövetség részére eljuttatni.

Amennyiben kérdésük van, vagy segítségre van szükségük, telefonon (Kiss Viktória-06-20-243-9235, Horváthné Pados Krisztina-06-20-482-8396) vagy e-mailen (vasmpsz.iroda@gmail.com) szívesen állunk rendelkezésükre.

A polgárőrök és tagjaik egeszségének megőrzése érdekében, kérjük, hogy a Polgárőrök közterületi és külterületi szolgálatot a hatályos előírások szerint szervezzék, viszont kerüljék a csoportos helyeket, a kisebb tömegrendezvényeket is. Lehetőség szerint ne szervezzenek saját rendezvényeket.

Kísérjék figyelemmel a Kormány rendelkezéseit, rendeleteket.

Kérjük, hogy lehetőség szerint ne a veszélyeztetett korosztályú polgárőrök lássanak el szolgálatot! A kézfogásokat és érintéseket kerüljék!

Figyeljünk és vigyázzunk egymásra!