Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Újévi koncert a Sárvár Arénában

Újévi koncert a Sárvár Arénában

Idén is a Sárvár Aréna várta  újévi koncertre a zenebarátokat, hallgatóságot.

A Sárvári Koncertfúvószenekar január 7-én megtartott újévi hangversenyén – a Pernecker János karnagy által 1974-ben megszervezett első koncert óta – immár 49. alkalommal köszönthette a zenekar és a közönség együtt az új esztendőt. Az est folyamán Szélesi Attila nívódíjas karmestere dirigálta a fúvosokat, 2005 óta sorozatban a tizennyolcadik alkalommal.
A koncertet jelenlétével megtisztelte Ágh Péter államtitkár, Észak- Vas vármegye országgyűlési képviselője, Kondora István polgármester és dr.Kondora Bálint, a Vas Vármegyei Közgyűlés alelnöke is.
A műsor első részében mélyebb tartalmú koncertművek szerepeltek. A szünet után a könnyedebb dallamok kerültek előtérbe, majd egy meglepetés számmal is készült a zenekar,  és a koncert hagyományos zárószámmal, a Radetzky–Marsch dallamaival köszönt el a Sárvári Koncertfúvószenekar a közönségtől.

A koncertre előzetes egyeztetések után, Sárvár Város Polgárőr Egyesülete is készült. Igaz nem zenei művel, délután négy órától a Sárvár Aréna parkolóiban biztosítási és parkoltatási feladatok ellátására várt.
Az előadásra közel ezren érkeztek gyalogosan, gépjárművel, így akadt bőven feladat. A sárvári polgárőrök három fővel és egy ifjú polgárőrrel látták el a feladatokat. 
A koncert alatt járőrözést hajtottak végre a kijelölt parkolókban.

Info: Fonyó Roberta, SVPE
Fotó: Takács-Reichardt Gabriella, SVPE
További fényképek: Sárvár Lendületben