Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

X. éves a Bajánsenyei Polgárőr Egyesület

X. éves a Bajánsenyei Polgárőr Egyesület

A Bajánsenyei Polgárőr Egyesület 2018. február 23-án tartotta évi rendes közgyűlését, illetve az egyesület megalakulásának 10 éves jubileumát ünnepelte. 

A rendezvényen megjelent Bedi Ákos úr, a Megyei Polgárőr Szövetség elnöke Czugh Géza úr Megyei elnökségi tag, a Magyarszombatfai Polgárőr Egyesület elnök Soós Kálmán, a Veleméri Polgárőr Egyesület elnöke Györke Gyula, Bajánsenye község polgármestere Bajánsenye község képviselőtestületének tagjai
Lenti Rendőrkapitányság alosztály-vezetője, Gróf János alezredes úr Kiss Attila főtörzszászlós, körzeti megbízott, Lenti Rendőrkapitányság

Sebők Ferenc, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, beszámolt az egyesület 2017. évi munkájáról. Az elnök úr elmondta, hogy ebben az évben is az egyesület tagjai tisztességgel helytálltak a szolgálatok ellátása alkalmával, illetve a községben történt események szervezésében, biztosításában és minden olyan rendezvény lebonyolításában, ahová felkérték egyesületüket.A pénzügyi beszámoló előterjesztése, valamint a felügyelőbizottság elnökének beszámolója után a kitüntetések, elismerések átadására került sor, mivel egyesületük az idén ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját. Kitüntetésben részesültek az egyesület alapító tagjai,

Sebők Ferenc
Kercsmár Dezső
Boncz László
Pongrácz Elek Sándor
Krizsay Krisztián
Albert László
Boncz Péter László

valamint elismerésben részesültek Czugh Géza úr, Megyei elnökségi tag, a Magyarszombatfai Polgárőr Egyesület elnöke, Györke Gyula úr, Bajánsenye község polgármestere, valamint Györke Tamás főtörzszászlós, körzeti megbízott.Ezek után az elnök megköszönte az alapító tagok elmúlt 10 éves munkáját.


Bedi Ákos elnök úr köszöntötte az egyesület tagjait és a kitüntetetteket, valamint a jubilálókat. Czugh Géza úr megköszönte az elismerést, az egyesületek között további sikeres együttműködést kívánt. Soós Kálmán úr köszöntötte a közgyűlésen megjelenteket, megköszönte az együttműködést, továbbiakban is sikeres munkát kívánt.

Gróf János alezredes úr, a Lenti Rendőrkapitányság alosztály-vezetője elismerősen szólt az egyesület munkájáról, valamint  az együttműködésről.
Györke Gyula polgármester úr köszönetét fejezte ki a az elismerésért és az egyesületnek sikeres munkát kívánt. Sebők Ferenc elnök úr megköszönte a hozzászólásokat, majd az egyesület tagjait, valamint a meghívott vendégeket meghívta közös vacsorára.
Forrás: Bajánsenyei Polgárőr Egyesület