Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

ELISMERÉS A RÖNÖKI POLGÁRŐR EGYESÜLETNEK

ELISMERÉS A RÖNÖKI POLGÁRŐR EGYESÜLETNEK

Pékó Tamás polgármester úr megnyitó beszédében köszöntötte a megjelenteket, majd a települést érintő ez évi történésekről tartott összegzést. Kitért a karácsonyi ünnep, a szeretet, a béke és közösségi összefogás fontosságára is. Az elanyagiasodó szemléletekre, melyek révén elveszik az ünnep igazi üzenete, az egymásra figyelés, a szeretetben egymással eltöltött idő.
Ezek után jelképes ajándékkal köszöntötte a 2018-ban született rönöki kisgyermekeket, majd az elmúlt időszakban a településre költözött új lakosokat. Kitüntetések átadására is sor került az összejövetelen. A három kitüntetés egyikét Rönök Község Önkormányzata nevében a Rönöki Polgárőr Egyesület elnökének nyújtotta át a polgármester úr. Felvezetőjében méltatta az egyesület tagjainak a közösségben és a település fejlődésében, közbiztonságának megőrzésében kifejtett munkáját. Egyúttal megköszönve a község vezetése és lakossága nevében. Az ünnepi hangulatot egy polgárőr hölgy színesítette karácsonyi versek szavalásával.
A jutalmazásokat követően a jelenlévők Simon Attila fotográfus élménybeszámolóját élvezhették az amerikai nemzeti parkokban tett fotóstúrájáról. A gyönyörű képek és a szórakoztató előadás után a szervezők mindenkit vendégül láttak egy meleg vacsorára, teára, forraltborra, ami mellett kötetlen, vidám társalgással folytatódott az este.

A Rönöki Polgárőr Egyesület tagsága köszönetét fejezi ki az elismerésért, az egész év folyamán nyújtott együttműködésért. Valamint a község vezetésének és minden lakójának Békés, áldott karácsonyi ünnepeket kíván! 

Fotó: Simon Attila