Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Összefogás Sárváron

Összefogás Sárváron

Sárvár Város Polgárőr Egyesület is részt vett a HotelHero és a Magyarországi Szállodák és Éttermek Szövetsége együttműködésében megtartott ruhagyűjtési akciójában.

A ruhaadományokat a Magyar Vöröskereszt munkatársai juttatják majd el a rászorulók részére. A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa és a Sárvár Város Polgárőr Egyesület között több éve fennálló partnerkapcsolat révén, Tölli Bálint szállodaigazgaztó és Varga Miklós elnökhelyettes egyeztetése után került átadásra a ruhaadomány.

A sárvári lakosok lelkes segíteni akarásának is köszönhetően rengeteg ruhaadomány érkezett a szállodába. A helyi polgárőrök is köszönik a megkereséseket, valamint a felajánlásokat! Remélik, hogy tudtak segíteni.

Példaértékű összefogást hozott létre Sárváron a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa csapata. A szálloda munkatársain kívül a város apraja-nagyja összefogott, hogy akciónkon keresztül segítsen a rászorulókon - köszönjük a Sárvár Város Polgárőr Egyesülete munkatársainak felajánlását is. A HotelHero ruhagyűjtési akció keretében 1424 kg téli ruhát sikerült összegyűjteni Sárváron - hogy a klasszikust idézzük: Köszönjük Néked Sárvár! (Olvasható a HotelHero közösségi oldalán)