Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Európa Napok Körmenden

Európa Napok Körmenden

A 2018. április 27 – május 1. között Körmenden, a szabadság téren megrendezett nagy sikerű Európa Napok biztosításából a Körmendi Polgárőr Egyesület tagjai is kivették részüket. Az őt napos rendezvényen váltásban 12 polgárőr teljesített szolgálatot. A körmendi rendőr-kapitánysággal folyamatosan egyeztetett szolgálatot gyalogosan, kerékpáron, motoron, valamint szolgálati gépkocsival teljesítették.

Május 1-jén reggel gépkocsival biztosították a Körmendi Városi Fúvószenekar reggeli ébresztőjének útvonalát. Délután az Európa Napok ellenőrzésén túl kerékpáros polgárőrök járőröztek a Várkerti majálison.

A rendezvény biztonságáért szolgálatot teljesítő polgárőrök feladata volt, hogy jelenlétükkel hozzájáruljanak az Európa napok rendezvény, valamint a Várkerti majális nyugodt, biztonságos lebonyolításához és megelőzzék az esetlegesen előforduló rongálásokat és lopásokat. A Körmendi Polgárőr Egyesület tagjai már most elkezdték a felkészülést a további szabadtéri rendezvények biztosításához, tudtuk meg Biczó Pétertől, az egyesület elnökétől.

Fotó: Jámbori Tamás