Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rendőrségi Hírek

ÖSSZESÍTŐ VAS VÁRMEGYÉBŐL

ÖSSZESÍTŐ VAS VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában két ittas vezetőt szűrtek ki a rendőrök a forgalomból.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. január 26-án 5 óra és 2023. január 27-én 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó és tíz, anyagi kárral végződött közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Az elmúlt 24 órában a Vas vármegyei rendőrök két, olyan sofőrt is igazoltattak, akik szeszes ital fogyasztását követően ültek a volán mögé. Egy helyi férfit a hajnali órákban, Szombathelyen, a 11-es Huszár úton igazoltattak, egy másik járművezetőt, a reggeli órákban Sárváron vontak ellenőrzés alá az egyenruhások. Mindkét sofőrrel szemben pozitív értéket mutatott az alkoholteszter, velük szemben további mintavételre is sor került és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságon.

A Vas vármegyei rendőrök rendszeresen intézkednek ittasan közlekedő, vagy ittas állapotban balesetet okozó sofőrökkel. Nem lehet elégszer hangsúlyozni azt, hogy aki ittasan vezet, nemcsak önmagát veszélyezteti, hanem esetleges utasait, valamint a közlekedés más résztvevőit is.

… hogy mindenki hazaérjen!