Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Megyei szövetség hírei

Támogatás a polgárőröknek

Támogatás a polgárőröknek

Ezer pár védőkesztyűt ajánlott fel Németh Ferenc, a Németh Csomagolástechnika ügyvezetője a Vas Megyei Polgárőr Szövetség tagegyesületeinek.

Németh Ferenc kiemelkedőnek, állampolgár barátnak nevezte a polgárőrök tevékenységét.

Ebben a helyzetben meghatározó az összetartás. Lehet azért is, mert tűzoltó voltam. Kulcsfontosságúnak  tartom az olyan feladatok támogatását,  amelyeket a polgárőrök végeznek. A bajban a pénz is fontos tényező, de nem a legfontosabb. Nélkülözhetetlen, hogy ilyenkor összedolgozzunk és támogassuk egymást. Aki tud az utcán és aki tud felszereléssel, eszközökkel. (Németh Ferenc)

A vállalkozó  – mivel sárvári – a helyi egyesületet is támogatta védőmaszkokkal illetve kesztyűkkel. Sárvár Város Polgárőr Egyesület a “Különleges jogrend” bevezetése óta több olyan plusz tevékenységet végez, mellyel segítik a város lakosait és növelik a biztonságérzetüket. Egyebek mellett fokozottan ellenőrzik a köztereket, az újranyitott vasárnapi piacon reggel 6 órától délig segítik a vásárlók bejutását. Ezenkívül a város önkormányzata által megrendelt maszkokat  is osztanak a lakóknak.