Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Főzőverseny Sorokpolányban

Főzőverseny Sorokpolányban

2018.08.11-én  egy kedves meghívásnak tettek eleget Sorokpolányban a Rönöki Polgárőr Egyesület tagjai. A rönöki származású Mező Gáborné polgármester asszony invitálta a polgárőröket a falunapi rendezvényük főzőversenyének vendégcsapataként. A meghívást követően felkeresték az egyesületükhöz közelálló, a település közösségi életében tevékenyen résztvevő idősebb hölgyeit és meghívták őket csatlakozzanak hozzájuk a rendezvényen való részvételen. Nagy megtiszteltetés számukra, hogy örömmel fogadták a megkeresést, és voltak kísérőik, valamint a főzés terén nem kis segítség voltak a nap folyamán.
Köszönet illeti Pékó Tamás polgármester urat is, aki felajánlotta segítségét az oda, majd hazajutásban, valamint a főzéshez szükséges eszközök beszerzésében, szállításában. A Rönökről érkezőket a helyiek nagy szeretettel és barátsággal fogadták, ennek köszönhetően egy nagyon jókedvű és tartalmas napot tölthettek el a településen. Színes programok, kedves új ismeretségek tették még kellemesebbé az ottlétet.
A nagyszerű nap végén az utasok mellett a főzőversenyben szerzett 4. helyezés oklevelei, egy a női focitornán részvevő rönöki kísérőjük Hegedüs Teréz csapatának 2. helyezésért járó ezüstérme és oklevele, valamint egyik tagtársuk tombolasorsoláson megnyert kávéfőző gépe került a hazafelé induló szolgálati autóba, amelyek mindig emlékeztetni fogják őket erre a remek közösen eltöltött napra.