Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Falunap a Világ Közepén

Falunap a Világ Közepén

Mint minden év szeptemberének második szombatján teszi a helyi önkormányzat, múlt hétvégén immár a  XVI. Falunapot tartották a Világ Közepén, Ispánkon. A rendezvény biztosítására Kósa László az Ispánki Polgárőr Egyesület elnöke idén is a magyarszombatfai egyesület segítségét kérte. Ennek a magyarszombatfai polgárőrök Vörös Kálmán elnök vezetésével örömmel tettek eleget, hiszen az őrségi egyesületek között régóta fennálló együttműködés keretében az egymás rendezvényeinek biztosításában való részvétel természetes számukra.

Noha az időjárás ebben az évben nem volt túl kegyes a rendezvény délutáni programjaira érkező látogatókhoz, és a délutáni műsorszámok alatt néhány egymást követő zápor áztatta hosszabb-rövidebb ideig a helyszínt, szerencsére vihar nem alakult ki, így csak az esernyőket, esőkabátokat kellett  néhányszor elővenni. Amire a Köszi Ziben zenekar színpadra lépett, hogy két órás koncertje során klasszikus rock-zenei számokkal szórakoztassa a közönséget, a felhők elvonultak, így a gondtalan szórakozást semmi nem zavarta.

A polgárőrök feladataikat, mint az útbaigazítás, a parkoltatás, illetve a rendezvény helyszínén való köztéri jelenlét, sikeresen teljesítették. A rendezvényen a közrendet, közbiztonságot veszélyeztető esemény nem történt.