Hírek

Sárvári járás körképe a hosszú hétvége eseményeiről

Sárvári járás körképe a hosszú hétvége eseményeiről

Cikkünkben kis áttekintést nyújtunk  Sárvár járásban működő polgárőr egyesületek, az ünnepi hosszú hétvégén végzett tevékenységeiről. 

Hosszúperesztegi Polgárőr Egyesület ezen időszakban a Szajki-tavaknál teljesít fokozottabb járőrszolgálatokat. Turisztikailag kiemelt szezonban rengetegen keresik fel a Hosszúpereszteg mellett található tórendszert, ahol az idelátogatóknak módjuk nyílik strandolásra, horgászatra. A településen áthaladó forgalmas 8-as főúton történő baleseteknél rendszeresen segítik a társszervek munkáját.


Vásárosmiskén a polgárőrök családi napot tartottak.

Vásárosmiskei Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület augusztus 20-án az egyesület tagjai részére családi napot szervezett. Köszöntötték az évfordulós születésnaposokat és névnaposokat. Légpuska lövészet, sodrófadobás valamint gumicsizmadobás  is volt a családi versenyek között.


Sárvár Város Polgárőr Egyesület tagjai általános járőrszolgálatokat láttak el.

Sárváron, több helyszínen és színpadon színes zenei-, és gyermekprogram került megrendezésre a Várkörút Napokon. Augusztus 20-án a Hild parkban megtartott városi ünnepség zavartalanságát biztosították, valamint egész hétvégén járőrszolgálatokat láttak el az egyesület polgárőrei.