Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Futballünnep Rábapatyon

Futballünnep Rábapatyon

2023. június 3-án indult a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata országjáró turnéjára, amelynek első állomása Rábapaty volt.

A hajdani kedvencekkel Rábapatyon találkozhattak a szurkolók, ahol a helyi klub, a Rábapatyi KSK húsz évvel ezelőtti megyei bajnoki címének ünneplésére került sor az FTC részvételével.  Az ünnepi eseményre már jóval a 16 órai mérkőzéskezdés előtt megérkezett a Ferencváros küldöttsége, köztük az 1975-ös KEK-fináléban,  és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket is láthattak a nézők a rábapatyi sporttelepen,  így például Mucha Józsefet, Bojan Lazicsot, Józsi Györgyöt, Bubcsó Norbertet, Szalai Tamást, sőt két hajdani honi gólkirály, Fischer Pál és Igor Nicsenko is pályára lépett az FTC együttesében.  A zöldek nagy örömmel és lelkesedéssel utaztak Rábapatyra.

A szervezők kérésére a Rábapatyi Polgárőr Egyesület együttműködve Sárvár Város Polgárőr Egyesületével közösen láttak biztosítási és parkoltatási feladatokat. A feladatellátásban összesen hét polgárőr vett részt.

A rendkívül jó hangulatú, sportszerű mérkőzés a zöldek sikerével zárult.