Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Rábapatyon járt a VMPSZ Kommunikációs sátra

Rábapatyon járt a VMPSZ Kommunikációs sátra

2023.szeptember 16-án került megtartásra a III.Jótékonysági nap és futóverseny a Rábapatyi Arany János Általános Iskolában.
Az iskolai Szülői Szervezet rendezésében megtartott délutánon, több színes program várta az iskolásokat, szülőket. A 14 órakor rajtoló futóverseny mezőnye Rábapaty több utcáját érintve, kicsik-nagyok több korcsoportban és távon mérhették össze gyorsaságukat, kitartásukat. A verseny biztosítását idén is a Rábapatyi Polgárőr Egyesület látta el, kiegészülve Sárvár Város Polgárőr Egyesületének tagjaival. A feladatellátásban összesen kilenc polgárőr vett részt.
A futóverseny eredményhirdetését az iskola udvarán tartották meg, ahol ezután megkezdődhettek a kísérőprogramok:  szólóénekesi előadás, Rock and Roll bemutató, Darts verseny, Zumba bemutató,
Gálovics Gábor fotós bemutatója, a Jákfa Önkéntes Tűzoltó Egyesület bemutatója, a nap végén pedig tombola és közös vacsora várta az érdelődőket. Az eseményen képviseltette magát a Rábapatyi Polgárőr Egyesület is, közösen a Vas Megyei Polgárőr Szövetség Kommunikációs Csoport sátrával. A sátornál a kisiskolások megismerkedhettek és kipróbálhatták a polgárőrök által használt kézi eszközöket, felügyelet mellett felülhettek a polgárőr robogóra, és beülhettek a polgárőr gépjárműbe. Az asztalnál a legkisebbek színezhettek, a nagyobbak polgárőr totót tölthettek ki, hasznos információkkal bővíthették ismeretüket. A közös program jó hangulatban telt, amely kiváló alkalom volt a polgárőrök számára is, tartalmas beszélgetésekre is sor került, és a közeljövő terveiről is tudták egyeztetni.