Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Fellobbant a harmadik adventi gyertya Sárváron

Fellobbant a harmadik adventi gyertya Sárváron

Fellobbant a Posta téren az adventi koszorú harmadik gyertyája is Sárváron!
Az adventi koszorú harmadik gyertyalángjának meggyújtásakor Sárvár Város Polgárőr Egyesületének tagjai töltötték meg a színpadot. Az ünnepi műsorban Csempesz Gábor az egyesület titkára és Csempesz Gyula elnökhelyettes működött közre.
A hagyományos adventi koszorún három lila és egy rózsaszín gyertya van. Advent harmadik vasárnapján talán legnagyobb a sötétség, és nem véletlen, hogy ilyenkor kell meggyújtani a rózsaszín, az örömhozó gyertyát, amely jelzi, hogy hamarosan eljön a karácsony, amit örömmel a szívünkben várhatunk – mondta Csempesz Gábor, aki arról is szólt, hogy a pandémia az életünk része lett az elmúlt hónapokban, amelyre a polgárőröknek is fel kellett készülniük, egyrészt az idős tagjaikat védték, másrészt az otthonaikba bezárkózó embereknek is igyekeztek segítséget nyújtani.
"Karácsonyra azt kívánom mindenkinek, hogy legyen vége a pandémiának, mindenki vigyázzon magára és a szívekben legyen öröm, boldogság és meghittség!" – szólt Csempesz Gábor.
A Nádasdy Kulturális Központ munkatársai az idei évben a járványügyi helyzetet figyelembe véve rövidebb, meghittebb karácsonyváró programot állítottak össze a Posta téri színpadra.

Fotó: Sárvár Lendületben