Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Megyei szövetség hírei

Megtartotta első online ülését a VMPSZ elnöksége

Megtartotta első online ülését a VMPSZ elnöksége

A covid-19 vírus egyre gyorsabb és nagyobb mértékű terjedése az élet minden területén fokozott óvatosságot követel. A járványhelyzet megfékezése és az egyéni egészség megőrzése érdekében számos intézkedést kell betartani, megfogadni a szakemberek megelőzési tanácsait. Az egyik ilyen, a csoportos összejövetelek mellőzése, vagy a legszigorúbb biztonsági előírások betartása mellett való megtartása.

A Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnöksége is a maximális biztonság mellett döntött, amikor a soron következő elnökségi ülését, a személyes találkozó helyett online tartotta meg működése során első alkalommal. A három órás digitális megbeszélésen szó esett a két ülés közti időszakban történt eseményekről, a jelen és a jövő feladatairól, amelyek a megye polgárőrei előtt állnak.

A Mindenszentek ünnepéhez kapcsolódó kiemelt szolgálatellátások után folytatódnia kell a közterületi járőr tevékenységeknek, a pandémiás helyzet okozta kibővült és fokozott tevékenységeknek is. Emellett  közelednek az adventi időszak feladatai is.

Az első online elnökségi ülést a résztvevők pozitívan értékelték. Amíg a járványügyi helyzet megkívánja, a jövőben is hasonló módon szervezi meg a megye vezetése a kapcsolattartást.