Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Évet értékeltek Vásárosmiskén

Évet értékeltek Vásárosmiskén

2020.február 15-én tartotta az évzáró és egyben évnyitó közgyűlését a Vásárosmiskei Önkéntes Tűzoltó- és Polgárőr Egyesület, ahova járási koordinátorok is hivatalosak voltak.

Pócza József úr, az egyesület elnöke köszöntötte a vendégként érkező Kovács Andrást, a Vas Megyei Szent Flórián Tűzoltó és Polgári Védelmi Szövetség elnökét, Bősze Imrét, a Sárvári Rendőrkapitányság körzeti megbízottját, Ivánkovics Ferencet, a település polgármesterét, Könczölné Bernáth Ilonát és Varga Miklóst, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség Sárvár járás koordinátorait, Horváth Gyulát, volt koordinátort, valamint minden résztvevő polgárőrt és családtagjaikat.

A köszöntést követően elnök úr értékelte az elmúlt évet, ismertette a 2020. év tervezett feladatait. Értékelőjét a pénzügyi, majd az ellenőrző bizottsági beszámolók követték. Megköszönte a polgárőrök önzetlen munkáját, és a családtagok támogatását. A közgyűlésen sor került szolgálati érem átadására, amelyet Kovács András úr adott át. A Magyar Tűzoltó Szövetség országos választmányának határozata alapján a tűzoltó szolgálatban végzett X. éves eredményes munkássága elismeréséül az elnökség Szolgálati Érem kitüntetést adományozott: Nagy Lajosnénak, Zsidai Tibornak és Zsidai Tiborné polgárőröknek.

A meghívott vendégek felszólalásukban egyöntetűen kiemelték a vásárosmiskei polgárőrök kiemelkedő munkáját, köszönetüket fejezték ki az önzetlen feladat végrehajtásokért, amellyel hozzájárulnak településük, lakóközösségük életének biztonságosabbá tételéhez.

Az esemény közös vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zárult.