Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Nemzetközi Kispuska Lőverseny Csepreg

Nemzetközi Kispuska Lőverseny Csepreg

Nyolcadik alkalommal rendezte meg  Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület a Nemzetközi Kispuska Lőversenyét. Idén tizennyolc csapat mérte össze tudását negyvenöt versenyzővel. A verseny 2021.07.24-én a csepregi lőtéren került megrendelésre, majd az eredményhirdetésre és egy közös ebédre az Ottó Campingben került sor. A versenyen részt vettek polgárőrök, BEOSZ egyesületek, szlovén veteránok és tűzoltók is.

A lövészet az oktatás és eligazítás után megkezdődött. Közben a résztvevőknek a rendezők kávét, szendvicset és vizet kínáltak. A rendezvény során kiemelten figyelt mindenki a higiéniás szabályokra. Az Osztrák Bajtársi Szövetség Burgenlandi csapata reggel lemondta a részvételt, mivel egy tagjuk belázasodott, tesztelni nem volt idő a versenyig.

A versenyen a következő eredmény született:

Egyéni 3 helyezett:

  1. Bencsik Géza ( CsKPBE)
  2. Bodó László (Kanizsa HÖR)
  3. Takács Piroska (BEOSZ Szombathely)

Csapat első 3 helyezett:

  1. HŐR. Nagykanizsa I. csapat
  2.  ZVVS.M. SODOT
  3. CSKPBE I. csapat

A helyezetteknek a díjakat Bencsik Géza elnök, László Attila nyugalmazott alezredes, a BEOSZ Nyugat dunántúli régióvezetője és Méhes Attila, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség járási koordinátora, adták át. Az eredményhirdetés után mindenki elfogyasztotta a szervező egyesület által készített grill ebédet. Jövőre szeretettel várják a részvevőket a következő megmérettetésen.

 

Fotók Horváth Zsolt, Gombos Miklós és Vörös Kálmán