Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Évet értékeltek a körmendi polgárőrök

Évet értékeltek a körmendi polgárőrök

A Körmendi Polgárőr Egyesület 2022. március 25-én (pénteken) megtartotta a 2021. évet értékelő közgyűlését. Biczó Péter, a Körmendi Polgárőr Egyesület elnöke köszöntötte a megjelent egyesületi tagokat és a meghívott vendégeket: Belencsák Istvánt, Körmend Város alpolgármesterét, Dr. Koncz Gabriellát, r. alezredest, a Körmendi Rendőrkapitányság vezetőjét, Kercsmár Istvánt, r.alezredest, a Körmendi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi osztályvezetőjét, Dremmel Istvánt, r. ezredest, a Körmendi Rendvédelmi Technikum oktatási igazgató-helyettesét, Horváth Tibort, tű. ezredest, a Körmendi Katasztrófavédelem Kirendeltség polgári védelem felügyelőjét, valamint Németh Tamást, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagját, járási koordinátort.

A szakmai-, pénzügyi- és Felügyelő Bizottsági beszámolók után együttműködési megállapodást írtak alá a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal.

Ezt követően a Körmendi Polgárőr Egyesület elnökségének nevében Belencsák István és Biczó Péter jubileumi elismeréseket adott át:

  • 20 éves szolgálatért járó elismerésben részesült: Gelesits Bernadett, Németh István és Sütő Miklós.
  • 25 éves szolgálatért járó elismerésben részesült Dremmel István. Zárásként Dr. Koncz Gabriella és Németh Tamás hozzászólásait hallgatta meg a közgyűlés.

A rendezvény vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zárult. 

Fotó: Jámbori Tamás és Kovács Dávid