Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
OPSZ

Vasi siker Százhalombattán

Vasi siker Százhalombattán

“A közbiztonság közös érdek” Ezen szlogen alatt tartotta meg tanácskozását, az Országos Polgárőr Szövetség által megrendezett Tudományos Kerekasztal május 18-án, amelyen az OPSZ által meghirdetett pályázat nyertesei értékes jutalmakat vehettek át.

A Tudományos Kerekasztal rendezvény házigazdája Prof. Dr. Besenyei Lajos, az OPSZ Tudományos Tanácsának elnöke köszöntötte a program részvevőit, így többek között Dr. Hoffmann Imrét a Belügyminisztérium Közfoglalkozásért és Vízügyért felelős helyettes államtitkárát, Dr. Balogh János r. vezérőrnagyot, az ORFK műveleti rendőrfőkapitány-helyettesét, Prof. Dr. Finszter Géza Professzor Emeritust, a Magyar Tudományos Akadémia doktorát, Dr. habil Boda Józsefet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem dékánját, Dr. Túrós Andrást az OPSZ elnökét, Vezér Mihályt PhD. Százhalombatta Polgármesterét és közel 100 meghívottat és polgárőrt.
Vezér Mihály polgármesteri köszöntője vezette fel azt a többoldalú kerekasztal beszélgetést, amely tapasztalatokban gazdag és példaértékű hozzáállást tanúsított. Beszédében megfogalmazta, hogy azaz önkéntes munka, amit a Polgárőrség végez az tiszteletre és megbecsülésre ad okot.BŐVEBBEN )

„A térfigyelőkamerák szerepe a polgárőri munkában, az egyes települések közbiztonságának tükrében” címmel kiírt pályázatnak Vas megyei díjazottja is lett. Kiss Viktória a Claudius Polgárőr Egyesület elnöke a kategóriában második díjat kaphatta meg. A Belügyminisztérium az elnök kisasszonyt különdíjban is részesítette.

Viktória előadásának anyaga ITT olvasható.

Gratulálunk az elismeréshez!