Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Évet értékeltek Körmenden

Évet értékeltek Körmenden

A Körmendi Polgárőr Egyesület 2020. 08. 14-én tartotta meg a 2019. évet értékelő közgyűlését a Körmendi Rendvédelmi Technikumban. A meghívott vendégeket, Belencsák Istvánt (Körmend Város alpolgármestere), Varga Sándort r. alezredes (Vas Megyei Rendőr-főkapitányság), ifj. Baranyai Sándort r. alezredes (Körmendi Rendőrkapitányság), Czúgh Géza járási koordinátort (Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tag), Németh Árpádot (Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja), és a polgárőröket Biczó Péter elnök köszöntötte, majd átadta a szót Németh Árpádnak, a közgyűlés levezető elnökének.

A jegyzőkönyvvezető és hitelesítők megválasztása után a közgyűlés megszavazta a meghívóban szereplő napirendi pontokat. Az első napirendi pontban Biczó Péter elnök úr értékelte a 2019. év munkáját, szolgálat-végrehajtásokat, rendezvénybiztosításokat és a rendőrséggel közös szolgálatokat, képzéseket, oktatásokat.

A második napirendi pontban Németh Tamás egyesületi titkár elmondta a szervezet pénzügyi beszámolóját. A harmadik napirendi pontban a Felügyelő Bizottság jelentését Dremmel István távollétében, Németh Tamás ismertette. A negyedik napirendi pontban Biczó Péter vázolta a 2020. évben hátralévő feladatokat (Körmendi Napok Rendezvénysorozat, iskolakezdés, COVD-19 vírus, Mindenszentek, Halottak Napja, Adventi időszak)  valamint egyéb közterületi járőrszolgálat (önállóan ill. rendőrséggel közösen) a város területén.

Az ötödik pontban a 2020. évi költségvetés-terveztet Németh Tamás ismertette, amit a közgyűlés egyhangúlag elfogadott. Az utolsó napirendi pontban kiosztásra kerültek a 15 és 20 éves jubileumi emléklapok és jelvények. 15 éves jubileumi elismerést vehetett át Németh Árpád. 20 éves jubileumi emléklapot és jelvényt vehetett át Joó Tamás, dr. Dániel Pál Emil és Kleczl Ede.

Ifj. Baranyai Sándor r. alezredes felszólalásában kiemelte a rendőrség és a polgárőrség közötti kiváló
munkakapcsolatot. Hangsúlyozta, hogy a továbbiakban is számítanak a Körmendi Polgárőr Egyesület munkájára.
Zárásként Biczó Péter megköszönte minden polgárőrnek a 2019. évben végzett munkáját.

Szöveg: Németh Tamás Körmendi PE titkár;
Fotó: Joó Tamás, Németh Tamás