Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

A Karitász munkáját segítették a sárvári polgárőrök

A Karitász munkáját segítették a sárvári polgárőrök

Sárvár Város Polgárőr Egyesülete is részt vesz a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász által kezdeményezett gyűjtési akcióban.
A Sárvári Karitász bonyolította Sárvár és környékén a legnagyobb adománygyűjtő akciót, amellyel az ukrajnai háború áldozatait, a Kárpátalján élő magyarokat segítik majd. Hatalmas összefogás bontakozott ki, amely még a sokat tapasztalt aktivistákat is meghatotta.

A Sárvári Karitász munkáját segítve, a sárvári polgárőrök több gyűjtőpontról vették fel és szállították el az adományokat a fő gyűjtőpontra.
A rengeteg felajánlás érkezett a Nádasdy várba. Többek között takaró, lepedő, ágynemű, ruházat, tartós élelmiszer, ágymatrac, tisztálkodószer és fertőtlenítőszer is.

A polgárőrök által beszállított adomány a Kárpátaljai Szent Miklós Egyházközösség részére került továbbadásra. Sárvár Város Polgárőr Egyesülete a Sárvári Karitász felkérésére rászoruló családok részére szállít ki segélycsomagokat.
A Karitász és a polgárőrök között tavaly karácsonykor kezdődött meg egy együttműködés, amely az idei évben is tovább folytatódik. A Sárvári Karitász gyűjtése továbbra is folyamatos.