Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

II. Bencsik Géza nemzetközi kispuska lőverseny

II. Bencsik Géza nemzetközi kispuska lőverseny

2024.09.07-én rendezte meg II. Bencsik Géza nemzetközi kispuska lőversenyét a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület. A versenyt idén a NATO megalakulásának 75. és
Magyarország 25 éves tagságának alkalmából tartották meg a BEOSZ támogatásával.

A versenyen idén 23 csapat indult, köztük több BEOSZ, polgárőr és külföldi egyesület, mint például az Osztrák Békefenntartók egyesülete 4 csapattal (VÖP), Szlovén Veteránok 2 csapattal. A lövészeten részt vett László Attila nyugállományú alezredes a NYDR vezetője. Csepreg város polgármestere Horváth ki Zoltán, Szakony polgármester asszonya Reseterits-Boros Evelin, és Peresznye Polgármestere Kornfeind József.

A verseny során lehetőség volt az egészség jegyében vérnyomás mérésre is. Reggel a csapatokat reggelivel, kávéval fogadták. A lövészet a biztonsági rendszabályok oktatásával kezdődött. A lövészet után a csapatok közösen ebédeltek a Malomkertben. Az étkezés egybe volt kötve jótékonysági főzéssel, mely bevétele az egyesület és Csepreg város részéről a rendező egyesület egyik tagjának beteg lánya gyógyításához adományoztak. A lőversenyen helyezést elérteknek a díjakat Csepreg város polgármestere Horváth Zoltán és az egyesület elnöke Horváth Zsolt, valamint alelnöke Rabi Imre adta át.

Eredmények:
Egyéni:
1 Oláh János (Kőszeg IPA) 78 köregység
2 Kondor Attila (Kőszeg IPA) 75 köregység
3 Szarka György (Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület) 62 köregység

Csapat:
1 Köszeg IPA 190 köregység
2 Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület 2 148 köregység
3 Kőszeg PE 2 118 köregység

Legjobb női versenyző Takács Piroska (Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület) 40 köregységgel nyerte.

Gratulálunk minden díjazottnak és résztvevőnek!

A fotókat László Attila és Horváth Zsolt készítette.